BBVH
architecten

TEL 010 241 74 68 BBVH@BBVH.NL ZOMERHOFSTRAAT 64 ROTTERDAM

feestelijke eerste paal drie villa's gele lisfeestelijke eerste paal drie villa's gele lis

Feestelijke eerste paal drie villa's Gele Lis

Woensdag 26 was het zo ver, na een ruime voorbereiding is de eerste paal geslagen voor bouwnummer Gele Lis 27. Bouwnummer 28 en 5 volgen direct daarna.

Het unieke aan dit project is dat drie kaveleigenaren elkaar hebben ontmoet terwijl ze in slaapzakken in de rij lagen voor de inschrijving van dit project. Blijkbaar is de Gele Lis zo'n aantrekkelijk project dat er popfestivalachtige taferelen ontstaan bij de kaveluitgifte. In de rij werd als snel het plan opgevat om gedrieën op te trekken en samen één architect en één aannemer te kiezen. Een spontane vorm van CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap).

Ondanks het samen optrekken in één CPO hebben we toch geprobeerd om alle ontwerpen zo individueel mogelijk ok de wensen van de verschillende opdrachtgevers af te stemmen. Uiteraard steeds een oog houdend voor de voordelen van samen optrekken zoals inkoopkortingen en overleg met de instanties.

De projectarchitect is Erik Leusink, de aannemer is Schouten Bouw Leidschendam en de constructie wordt verzorgd door adviesbureau Sterk.

Bekijk het project op onze site

Op de foto een deel van de opdrachtgevers, de aannemer en Erik

Gepubliceerd: 2014-03-28
eindelijk nieuwe website voor bbvh architecten

Eindelijk nieuwe website voor BBVH Architecten

Schandalig voor een architectenbureau gelieerd aan een webbureau maar het is ons eindelijk gelukt een nieuwe site te bouwen. De oude site was reeds een jaar of drie aan vervanging toe omdat deze niet te zien was op de tablets en omdat de plaatjes zo klein waren dat ze eerder op thumbnails leken. Laten we het er maar op houden dat we meer tijd besteden aan onze klanten dan onze eigen zaken.

Het ontwerp voor de site is tot stand gekomen samen met de jongens van OONA die wij hier moeten bedanken voor hun eindeloze geduld. We vroegen aan hun om voor ons een vrije en punky website te ontwerpen. Toen ze dat hadden gedaan bleek toch dat we echte architecten zijn en begonnen we lastig te doen over plaatjes die niet netjes uitgelijnd waren en lettertypegebruik dat we niet consequent vonden.

We zullen de komende tijd nog wel even bezig zijn met vullen en verbeteren dus als je wat ziet laat het ons weten.

Gepubliceerd: 2014-03-13
nieuwe projecten bbvh architectennieuwe projecten bbvh architectennieuwe projecten bbvh architectennieuwe projecten bbvh architectennieuwe projecten bbvh architecten

NIEUWE PROJECTEN BBVH ARCHITECTEN

De afgelopen maand hebben we weer een paar leuke nieuwe projecten gekregen. Zo hebben ontwerpen gemaakt voor weer twee villa’s in Den Haag, een woning op IJburg, een houten schuurwoning in Amsterdam Noord, een uitbreiding van een villa in Kralingen en gaan we aan de slag met een kantoor in Den Haag. Zoals het er nu naar uitziet gaan 4 van de 6 projecten ook op korte termijn gerealiseerd worden. Een opsteker in deze naar het zich laat aanzien meer positieve tijden

Afbeeldingen:

Schuurhuis Amsterdam

Townhouse IJburg

Villa Gele Lis IV

Villa Gele lis V

Villa Kralingen

Gepubliceerd: 2013-11-27
woonmodule nieuwswoonmodule nieuwswoonmodule nieuwswoonmodule nieuwswoonmodule nieuws

WOONMODULE NIEUWS

In de afgelopen maand hebben we weer een mooie nieuwe Lekker Eigen Huis configurator opgeleverd voor Hazenberg project Den Bergh in Boxtel. Verder hebben we twee websites gemaakt voor Kalliste, Vrij Wonen in Den Haag en Beatrixpark Schiedam, we hebben een woonwensenenquête gemaakt voor Edwin Oostmeijer voor een project in Arnhem en verder ben ik een groot gedeelte van de maand bezig geweest met het schrijven van offertes. Ik hoop wel dat er een paar van doorgaan.

Woning configurator Den Bergh

Website Vrijwonenindenhaag

Website Beatrixpark

Enquête Spijkerbroek (niet invullen graag)

Enquête Bolderburen (deze mag je wel invullen)

Gepubliceerd: 2013-11-27
> archief

Recente projecten

> projecten